dimecres, 3 de desembre del 2008

"Picadillo" de patates

INGREDIENTS

- 8 patates mitjanes
- 1 xile dolç
- 1 ceba petita
- 1 cullereta de achiote
- 1 branca de coriandre

- Una mica de julivert
- Orenga al gust
- 3 culleretes d’oli de blat de moro
- Sal al gust
- Pebre negre

- 2 quilos de cecina

PREPARACIÓ

Primer hi col.loqueu les patates en aigua bullint. Un cop ja teniu les patates bullides es treuen i es piquen en quadradets. Després, en aigua bullint hi col.loqueu la carn, i al cap d’uns minuts, quan la carn és tendra, es treu de l' aigua , s'espera que es refredi i es talla a tires la carn. Al cap d’uns minuts barregeu la carn amb tots les espècies i ho remeneu bé i afegiu les patates i ho deixeu reposar.


PAMELA ALVARADO

1 comentari:

* \ AlexanDra / * ha dit...

hOoOOlaaa macaaaa !!
Eii aquesta recepta no le provada =(
res noia que per el que he llegit es veu que esta bo aveure si li dig a la mare que el faci =)
Et felicituu !!