dimecres, 3 de desembre del 2008

"Ceviche" de gambeta

INGREDIENTS:
- 2 kg de gambeta
- ½ kg de tomàquet
- ½ de ceba (vermella)
- 1 cullerada de salsa de tomàquet (quetxup)
- 1 cullerada de mostassa
- 10 llimones criolles (petits)
- Sal i pebre, al gust
- Coriandre

PHOTO BY ALT1040

PREPARACIÓ
Bullir les gambetes durant 25 minuts aproximadament. Ratllar el tomàquet i picar la ceba, una vegada fet barrejar juntament amb el suc de 4 llimones i el coriandre picat. Afegir la resta de la llimona als gambetes freds i salar, barrejar aquesta preparació amb l'anterior.

EDISON TAIPE SÀNCHEZ

2 comentaris:

Unknown ha dit...

olaaaa

tu receta es buena ehehehe, va haver que provarla..........

aver cuando la hacemos

* \ AlexanDra / * ha dit...

hOlaaa edisoooonn !!
Res que la teva recepta es veu bona eh !!
I aixo que a mi no m'agrada molt pero la menjo jiji
DEWWW !!