- 2 kg de gambeta
- ½ kg de tomàquet
- ½ de ceba (vermella)
- 1 cullerada de salsa de tomàquet (quetxup)
- 1 cullerada de mostassa
- 10 llimones criolles (petits)
- Sal i pebre, al gust
- Coriandre
PHOTO BY ALT1040
PREPARACIÓ
Bullir les gambetes durant 25 minuts aproximadament. Ratllar el tomàquet i picar la ceba, una vegada fet barrejar juntament amb el suc de 4 llimones i el coriandre picat. Afegir la resta de la llimona als gambetes freds i salar, barrejar aquesta preparació amb l'anterior.
PHOTO BY ALT1040
PREPARACIÓ
Bullir les gambetes durant 25 minuts aproximadament. Ratllar el tomàquet i picar la ceba, una vegada fet barrejar juntament amb el suc de 4 llimones i el coriandre picat. Afegir la resta de la llimona als gambetes freds i salar, barrejar aquesta preparació amb l'anterior.
EDISON TAIPE SÀNCHEZ
2 comentaris:
olaaaa
tu receta es buena ehehehe, va haver que provarla..........
aver cuando la hacemos
hOlaaa edisoooonn !!
Res que la teva recepta es veu bona eh !!
I aixo que a mi no m'agrada molt pero la menjo jiji
DEWWW !!
Publica un comentari a l'entrada