dimecres, 3 de desembre del 2008

"Ceviche" peruà de peix

INGREDIENTS

- 500G. de peix blanc a trossos quadrats
- Espècies: "ají " al gust (si voleu)
- 8 llimones
- unes branques de coriandre picat.
- 1 ceba gran vermella
- sal, pebre
- 1 all mòlt

PHOTO BY MORRISSEY

PREPARACIÓ

Renteu prèviament el peix cru, després col·loqueu-ho tot dins d’un recipient de vidre. Agregeu el suc de 8 llimones, sal, pebre, alls mòlts i el "ají mico" en quadradets petits al gust; barregeu-ho tot amb el peix i el suc .
Desprès col·loqueu-ho amb cura en una font i decoreu damunt amb la ceba rentada i tallada (prima i llarga). Tireu si voleu per damunt el coriandre picat. Llest per servir, bon profit...

LIZ ROSMERY SALINAS

2 comentaris:

Unknown ha dit...

olaaaa

guapicimaaaaaaa

que tal

tu receta tiene buena pinta eheh

* \ AlexanDra / * ha dit...

Eiii !! wapisimaaa !!
Aquest plat m'encanta le menjat varies vagadas =)
esta molt bo amb el peix i el tipus d'amanida que el preparen jejeje
bOna recepta maca !!