dimecres, 3 de desembre del 2008

Patacons amb pollastre

INGREDIENTS
Per a dues persones
- 4 plàtans verds

- oli
- aigua amb sal

- la meitat d'un pollastre

- sal
- enciam

- llimona
PHOTO BY RINALDO W.

PREPARACIÓ
Com fer els patacons.
Primer, has de pelar els plàtans, després talla’ls en trossets d'un gruix de 2 centímetres. Mentre fas això has de posar la paella amb oli que es posi calent. Poses els trossets de plàtan a la paella i has de veure que es posin una mica daurats. Quan ho estiguin treu-los i posa’ls dins l'aigua amb sal i aixafa’ls en una superfície plana però no molt perquè després es queden molt fins. Quan ho tinguis fet tot això posa’ls una altra vegada a la paella i fregeix-los una mica més fins que estiguin cruixents com una galeta. Així obtindràs aquests deliciosos patacons.

Com fer el pollastre.
Abans de fregir el pollastre has de treure el pollastre de la nevera una hora abans perquè es descongeli. I si has comprat el pollastre i no el tens congelat ja pots començar a fer-lo. Primer, has de netejar-lo i eixugar-lo bé. Segon, escalfa l'oli mentre fas això. A continuació agafa un plat i posa una per una de les peces del pollastre, després posa-li comí i sal al teu gust i així amb totes les peces. Quan ho tinguis fet posa-les a l'oli calent i baixa la flama del foc perquè es fregeixi més bé i no se't cremi. Mentre deixes que el pollastre es vagi fregint comença a fer la amanida: agafa un enciam neteja’l amb aigua, treu-ne fulla a fulla i enrosca cada fulla en forma de tub i talla-la com el patacons però aquesta vegada amb mig centímetre de gruix. Quan la tinguis retallada posa-hi llimona i sal al teu gust.

I ja tindràs aquest deliciós plat de l'Equador!


ALEXANDRA LEMA

3 comentaris:

Unknown ha dit...

olaaa

guapa tu receta es buenisima

intentare prepararla

jajajaja

Unknown ha dit...

ola!!!guapaaa...q tal espero q bn ...bueno tu receta se ve q esta buenisima como dice Sianny jijiji.....ya le dire a mi madre q lo intente hacer jijijij ...bueno dewwwww.....

lady ha dit...

hola
que la recepte dels platans amb pollastre esta bonisima...
esta bé perque si la se fer jajja
enga dew
att: Lady