dimecres, 3 de desembre del 2008

"Chaulafan"

INGREDIENTS:
- 4 tasses d'arròs
- 1 lliura de mixtura de marisc
- 2 tasses de brou de peix
- 1/2 lliura de musclos
- alls, gingebre picat
- 1 / 2 lligat de cebolli
- 2 cullerades de salsa xinesa
- 3 ous
- oli, sal i pebre al gust, assaonar
- 1 pebrot picat en tires

PREPARACIÓ
Prepareu l'arròs amb dues tasses de brou de peix i dues tasses
d'aigua, all, oli i una cullerada de sal. En una paella fregiu els alls, el ginebre, afegiu el marisc i fregiu uns minuts; afegiu la salsa xinesa i mitja tassa d'aigua. Cuineu-ho uns deu minuts. Aboqueu sobre l'arròs cuit i remeneu.
A la mateixa paella agregueu oli i fregiu el cebollí tallat en
trossos d’1cm aproximadament, aboqueu sobre l'arròs i remenar.
Repetiu l'operació amb el pebrot. Amb els ous prepareu tres truites, talleu-les a tires i poseu-ho a dins de l'arròs. Afegiu salsa xinesa al gust i remeneu fins barrejar-ho tot, rectifiqueu-ho de sal, i bon profit!

JORDAN IZA

3 comentaris:

Unknown ha dit...

olaaaaaaa

mira nose muy bien lo que es CHAULAFAN pero bueno debe ser buena

("_")

Liz Rosmery Salinas ha dit...

hola doncs que com no ho sé que es el
chaulafan ..
no se com seá el gust però
crec que es molt deliciós nooo??
ps res que lo has fet moltbé dewwwwwwwww¡¡¡¡¡

* \ AlexanDra / * ha dit...

hoLaaaa noiii !!
La teva recepta esta molt bona m'agrada molt el chaulafan esta bunisim
et felicitu
vengaa dew !!