- 70 g de Farina
- 3 ous
- 0'2 dl de llet
- 2 cullerades de mante- ga
- 500 g de guindes
- Una mica de sal
- 4 culleres de sucre
- mantega (per a untar el motlle)
TEMPS
2 hores en fer la recepta i 45 minuts de refrigeració.
PREPARACIÓ
Poseu la Farina en un olla , i se separeu el rovell de la clara de l'ou. Afegiu el rovell amb la resta dels ous a la farina i pasteu-lo tot formant una pasta llisa i aneu-hi posant de mica en mica la llet. A continuació foneu la mantega i vesseu gota a gota a la pasta anterior. Després deixeu-ho tapat perquè reposi, a temperatura ambient, durant 30 minuts. Després dels 30 minuts renteu i eixugueu les guindes. Unteu amb mantega el motlle refractari pla. I aneu escalfant el forn a 190ºC.
D’altra banda, bateu la clara amb la sal a punt de neu i mescleu-ho amb la pasta. Poseu-la en el motlle i repartiu les guindes per sota. Deixeu que s'enfonsin una mica. A continuació Poseu el "claufotis" al forn durant 20 minuts. Després polsimeu-lo amb el sucre i el deixeu al forn uns altres 20 minuts . Apagueu el forn i el deixeu reposant uns altres 5 minuts més.
I ja el podeu gaudir!
- 3 ous
- 0'2 dl de llet
- 2 cullerades de mante- ga
- 500 g de guindes
- Una mica de sal
- 4 culleres de sucre
- mantega (per a untar el motlle)
TEMPS
2 hores en fer la recepta i 45 minuts de refrigeració.
PREPARACIÓ
Poseu la Farina en un olla , i se separeu el rovell de la clara de l'ou. Afegiu el rovell amb la resta dels ous a la farina i pasteu-lo tot formant una pasta llisa i aneu-hi posant de mica en mica la llet. A continuació foneu la mantega i vesseu gota a gota a la pasta anterior. Després deixeu-ho tapat perquè reposi, a temperatura ambient, durant 30 minuts. Després dels 30 minuts renteu i eixugueu les guindes. Unteu amb mantega el motlle refractari pla. I aneu escalfant el forn a 190ºC.
D’altra banda, bateu la clara amb la sal a punt de neu i mescleu-ho amb la pasta. Poseu-la en el motlle i repartiu les guindes per sota. Deixeu que s'enfonsin una mica. A continuació Poseu el "claufotis" al forn durant 20 minuts. Després polsimeu-lo amb el sucre i el deixeu al forn uns altres 20 minuts . Apagueu el forn i el deixeu reposant uns altres 5 minuts més.
I ja el podeu gaudir!
MIREIA RIBEIRO LÓPEZ
2 comentaris:
uola!
D'ons e llegit la teva recepta
i m'ha agradat molt i e pensat que a la meva casa fare la teva rcepta aquestas vacances!!
molt petons
per tu Miiree
Karen
UuUuOoOlaa Mireee !!
Bueno maca que m'agrada molt el teu plat..
Te una forma de flor molt bonica
Aveure quan m'el fas tastar jijiji
Publica un comentari a l'entrada