diumenge, 23 de novembre del 2008

Claufotis

INGREDIENTS:
- 70 g de Farina
- 3 ous
- 0'2 dl de llet
- 2 cullerades de mante- ga
- 500 g de guindes
- Una mica de sal
- 4 culleres de sucre
- mantega (per a untar el motlle)






TEMPS
2 hores en fer la recepta i 45 minuts de refrigeració.

PREPARACIÓ
Poseu la Farina en un olla , i se separeu el rovell de la clara de l'ou. Afegiu el rovell amb la resta dels ous a la farina i pasteu-lo tot formant una pasta llisa i aneu-hi posant de mica en mica la llet. A continuació foneu la mantega i vesseu gota a gota a la pasta anterior. Després deixeu-ho tapat perquè reposi, a temperatura ambient, durant 30 minuts. Després dels 30 minuts renteu i eixugueu les guindes. Unteu amb mantega el motlle refractari pla. I aneu escalfant el forn a 190ºC.

D’altra banda, bateu la clara amb la sal a punt de neu i mescleu-ho amb la pasta. Poseu-la en el motlle i repartiu les guindes per sota. Deixeu que s'enfonsin una mica. A continuació Poseu el "claufotis" al forn durant 20 minuts. Després polsimeu-lo amb el sucre i el deixeu al forn uns altres 20 minuts . Apagueu el forn i el deixeu reposant uns altres 5 minuts més.
I ja el podeu gaudir!

MIREIA RIBEIRO LÓPEZ

2 comentaris:

Anònim ha dit...

uola!
D'ons e llegit la teva recepta
i m'ha agradat molt i e pensat que a la meva casa fare la teva rcepta aquestas vacances!!

molt petons


per tu Miiree


Karen

* \ AlexanDra / * ha dit...

UuUuOoOlaa Mireee !!
Bueno maca que m'agrada molt el teu plat..
Te una forma de flor molt bonica
Aveure quan m'el fas tastar jijiji